wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Polityka prywatności

1. Składając zamówienie w Sklepie www.kochamzabawki.eu Klient wyraża zgodę na umieszczenie swoich danych osobowych w bazie www.kochamzabawki.eu oraz na ich przetwarzanie dla celów realizacji umowy. Podanie danych osobowych przez Klienta oraz zgoda na ich przetwarzanie są niezbędne do zrealizowania zamówienia przez Sklep. Klient ponosi odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych.

2. Dane osobowe są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. "O ochronie danych osobowych" (Dz.U. Nr 133 poz. 883) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

3. Dane osobowe przekazywane, o których mowa w pkt. 1 są przetwarzane przez Administratora danych – Paweł Pietrusiak. Powierzone Sklepowi dane osobowe: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu przetwarzane będą:
- w celu założenia konta Klienta i realizacji zamówienia Klienta,
- jeżeli Klient wyraził na to zgodę, w celu przekazywania drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych przez info@kochamzabawki.eu

4. Każdy klient ma prawo wglądu do swoich danych oraz żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem prawa albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane, a także ma prawo wniesienia pisemnego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych osobowych. Klient po zarejestrowaniu się może sam dokonać zmian, o których mowa w zdaniu poprzednim na stronach www.kochamzabawki.eu w sekcji Twoje Konto.

Powierzone Sklepowi dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:
- Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
- Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
- rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).
Przejdź do strony głównej

Kategorie

Prezenty dl chłopcówPrezenty dla dziewczynek

UWAGA ! Do każdego zamówienia przekraczającego wartość 50 zł dodajemy w GRATISIE GADŻET FIDGET SPINNER !!! 


Fidget Spinner to banalnie prosty, obrotowy gadżet, którą nakłada się na palec. Poprzez obracające się łożyska umożliwia zaawansowanym użytkownikom wykonywanie najróżniejszych trików. Hipnotyzująca zabawa ! Kolor losowy.
 
gadżet fidget spinner



alt



Decydując się na zakupy u nas możesz być pewny jakości i niezawodności zakupionych produktów. Nie czekaj więc, dodaj interesujący Cię towar do koszyka i ciesz się nowym zakupem.

Najlepiej oceniane produkty

Maskotki Minecraft

Maskotki Minecraft pluszaki z gry

Średnia ocena 4.57/5Średnia ocena: 4.57/5
(głosów: 7)
 Maskotki Minecraft - pluszaki do wyboru minecraft Creeper, Enderman, Pająk, Krowa, Krowa grzybowa, Owca, Kot Ocelot, Zombie, Szkielet, Kałamarnica, Świnia, Nietoperz, Wilk, Królik(Rabbit), Duch(Ghast) oraz niewiarygodnie wielki bo osiągający aż 53 cm…

Nowości w naszej ofercie

Newsletter

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTER SKLEPU KOCHAMZABAWKI.EU ABY OTRZYMAĆ KUPON RABATOWY O WARTOŚCI 10 ZŁ na każde zakupy powyżej wartości zamówienia 50 zł.

 

Skontakuj się